A kárpitozásról általában

Gyakran találkozok olyan kérdésekkel, hogy mit lehet kárpitozni, mennyibe kerül, megéri esetleg? Én azt szoktam válaszolni, hogy bármit lehet kárpitozni, sokszor azt is, ami esetleg előtte még nem volt. Járművek, bútorok a gyakori darabok, de egyre többször fordul elő épület, vagy például sportszer. Szeretem a kihívásokat és igyekszem a lehető legjobb minőséget készíteni, legyen szó bármiről, hiszen a megrendelő ezért választott engem. 

Az árak mindig egyedileg vannak kalkulálva, ugyanis minden munka és felhasznált anyag más és más. Nehéz ugyanazt az árat mondani egy -  egy ülőgarnitúrára, mivel minden darab mást kíván. Néha elég egy szövet csere, sokszor komplett felújítás szükséges szivacs, rugó, egyéb belső alkatrész cserével.

Az pedig, hogy megéri-e? Fogyasztó társadalom vagyunk, semmit sem örök életre terveznek, azonban az 1900-as években még tartós termékeket lehet vásárolni és egy szék, vagy kanapé nem 3 év alatt ment tönkre! Elég sok 30-40 éves bútort újítottam már fel és sokszor csak azért, mert a szövet elhasználódott, vagy csak új dizájnt szerettek volna. Mostanában inkább pár éves bútor, vagy autó az amivel megkeresnek. Sajnos a gyártók bármit képesek eladni, mert ha valami szépen be van csomagolva, akkor azt meg is vesszük.

Nekem a minőség fontos, mert az ügyfelek bíznak bennem. Szerencsére a partnereim is hasonlóan gondolkoznak, így lehet szépet és jót is készíteni.

Cím:
Bag, Ady Endre u. 9.
Telefonszám:
+36 20 949-2520
Nyitvatartás:
H-P: 09 00 - 17 00

Keress bátran

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!
-- Gortva Krisztián --

Gortva Krisztián - Gortva Kárpit :: Autó kárpitozás bútor, épület és hajó kárpitozás