Gortva Krisztián - kárpitos

autó kárpitozás, bútor kárpitozás, hajó kárpitozás

1996 óta foglalkozom kárpitozással.

1995 - ben a BKSZC Kaesz Gyula Faipari Technikum és Szakképző Iskolában végeztem kárpitos szakon.

1996 - ban Fluger József kárpitosnál szereztem szakmai gyakorlatot. Itt volt lehetőségem a szakmával közelebbről megismerkedni és tapasztalatot szerezni.

1997 - től egyéni vállalkozóként folytattam. Nehezen bár, de sikerült az évek folyamán nagy számú kapcsolatra szert tennem, azok az emberek, akik akkoriban munka ügyben kerestek meg, nem csalódtak a minőségben és a hozzáállásomban sem. Sajnos magánéleti okok miatt abba kellett hagynom ezt a fajta pénzkereseti lehetőséget.

2003 - tól a Bucsányi bútor Kft.-nél helyezkedtem el mint kárpitos.

2008 - ban váltottam, a Bőrbútor szervíz Kft-nél kezdtem dolgozni, itt sajátítottam el a bőrrel való technikát. Műhelyvezető szintre jutottam.

2014 - ben újabb kihívás elé álltam. Egy gödöllői autótuning céghez szerződtem, ahol feladatom volt kialakítani luxusautók kárpitozására alkalmas műhelyt. Idővel sok megkeresés jött és több tucat autót kárpitoztam át padlótól a mennyezeten keresztül egészen a csomagtartóig. Szabad kezet kaptam egyedi luxus bútorok tervezésében és kivitelezésében. Felértem a szakmám csúcsára.

2019 - ben úgy döntöttem hogy vállalkozóként szeretném folytatni és az eddig megszerzett tudásom kamatoztatni. Mint minden változastól, ettől is tartottam, hogy vajon jól döntöttem? Megint újra kezdeni, egy új környezetben, miként alakul majd a munka, lesz - e elég ügyfelem, kivitelezési megbízás? Nem csak a környékről fognak majd keresni?

Szerencsére az elmúlt pár év alatt minden kérdésemre megkaptam a választ. Igen. Vannak régi és új ügyfeleim, országosan dolgozom, a távolság nem okoz problémát. Mivel az autók közel állnak hozzám, így végre olyan vágyaim váltak már valóra, amiről nemrég még csak álmodoztam. Kizárólag azt a  minóséget vagyok hajlandó kiadni a kezeim közül, melyhez büszkén tudom adni a nevemet és  ügyfeleim arcán is az elégedettséget láthatom. Szakmai hátteret, tanácsot is adok igény esetén. Szerteágazó kapcsolataimnak köszönhetően pedig nem csak a újávarázsolásban tudom már maximálisan kiszolgálni az ügyfeleket, hanem egyéb a kárpitozáshoz kapcsolható szakemberek esetleges bevonásával, a megrendelők minden kérésének eleget tudok tenni..

Bútorok felújításában, átalakításában, vagy akár gyártásában is tudok segíteni. Járművek terén szinte mindegy, hogy miről van szó, lehet autó, hajó, repülő, helikopter, motor, haszongépjármű, mezőgazdasági gép, sorolhatnám végtelenségig, mindenre van megoldás. Továbbá napernyők, kültéri sátrak, medence takaró, orvosi -, kozmetikai székek, vendéglátó egységek boxainak, bárszékeinek áthúzása, javítása. Épúlet kárpitozásnál lehet meglévő alap, de az egyedi tervezés sem probléma, akár digitális látványtervet is tudok prezentálni.

Cím:
Bag, Ady Endre u. 9.
Telefonszám:
+36 20 949-2520
Nyitvatartás:
H-P: 09 00 - 17 00

Keress bátran

Kérdésed van, ajánlatot kérnél, kérlek írd meg, és keresni foglak!
-- Gortva Krisztián --

Gortva Krisztián - Gortva Kárpit :: Autó kárpitozás bútor, épület és hajó kárpitozás